Ons personeelsfilosofie :

Elk bedrijf hoe groot of klein kan enkel maar kwaliteit leveren indien het zich omringd met de juiste mensen.  Gezien wij in een dienstensector actief zijn spreekt het voor zich dat gekwalificeerd personeel een absolute ‘must’ is.  Onze kwaliteit en service kan enkel maar gegarandeerd worden door ons gemotiveerd personeel die wij dagdagelijks op pad sturen.  Zij maken of sterker nog zij bepalen onze klantentevredenheid en bijgevolg dragen zij toe tot ons succes.

 

Daarom is Dalsa steeds op zoek naar gemotiveerd personeel.  Mensen met grote zin voor verantwoordelijkheid die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en zelfstandig kunnen werken.

 

Wij bieden een opleiding binnen ons bedrijf zodat u met kennis van zake onze klanten zal kunnen bedienen.  Al ons personeel krijgen vaste contracten aangeboden en worden omringd door een stel leuke collega’s die elkaar met het nodige respect behandelen.

 

Enkel op deze manier kunnen wij met ons personeel een langdurige samenwerking bekomen en bijgevolg het volste vertrouwen van onze klanten blijven genieten.

 

Voelt u zich aangesproken door ons personeelsbeleid en wens u een beroep uit te oefenen in de glazenwasserij –en of schoonmaaksector vul dan snel het vacature formulier in.  Wij garanderen steeds een antwoord en/of een uitnodiging voor een persoonlijk onderhoud om ons te vergewissen van uw kwaliteiten.

 

Tot binnenkort.