Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat haar diensten aanbiedt aan bedrijven, KMO’s en kleine zelfstandigen in en rond Antwerpen, gespecialiseerd in het periodiek schoonmaken van burelen, trapzalen, magazijnen en glazenwasserij alsook de eerste opkuis na bouw -en verbouwingswerken.

 

DALSA verzorgt een volledig pakket, gaande van de gewone schoonmaak tot en met het boenen van parket, als het aanleggen van polymeerlagen en het onderhoud van diverse soorten vloeren.  Dit totaal concept in schoonmaak gebeurt volledig volgens de specifieke wensen van onze klanten zodat wij op basis van uw wensen een aangepast schoonmaakbeurt voor uw bedrijf kunnen aanbieden.

 

Wij zijn er trots op onze diensten op nauwkeurige en stipte wijze te kunnen uitvoeren en zijn niet weinig fier dat wij sinds 2002 een uitstekende reputatie in dienstverlening leveren waarbij onze allereerste klanten nog steeds zeer tevreden tot ons huidig klantenbestand behoren.

 

Een uitgebreid gamma professionele schoonmaakprodukten, diverse machines en ons gekwalificeerd personeel -aandachtig voor uw wensen en vragen- vormen de hoekstenen van onze diensten.  DALSA staat klaar om u in deze zeldzame optiek te mogen dienen.

 

Voor een vrijblijvende offerte vind u in bijlage een document die u kan mailen naar dalsa@telenet.be of faxen naar het faxnr 03/290.64.01 of u kan telefonisch contact opnemen op het telnr 03/290.64.00